Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομόφωνη επανεκλογή του Νίκου Δημητρόπουλου στην προεδρία του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας

AHEPA
01 Ιουλίου 2020 / 13:31

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Chapter HJ-34 Corcyra AHEPA στην αίθουσα της Ιονίου Βουλής, όπου παρουσιάστηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Τμήματος,

οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις ακολούθησαν οι ετήσιες αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Νίκος Δημητρόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία του στόχου του Τμήματος να διοργανώνει δράσεις σε μηνιαία βάση.



Στάθηκε ιδιαίτερα στη περίοδο των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, όπου το Τμήμα προέβη σε σημαντικές δωρεές υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας, καθώς και στη δωρεάν μεταφορά αγαθών και φαρμάκων στις οικίες δεκάδων συμπολιτών μας.



Παρουσιάζοντας το πολύπλευρο και ποικίλο έργο του Τμήματος, βράβευσε μέλη που βοήθησαν στην υλοποίηση των δράσεων και συγκεκριμένα τους κ. Κίμωνα Χυτήρη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Κερκύρας, τον κ. Σπυρίδωνα Ρουβά Υπαρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», τους επιχειρηματίες κ. Σταμάτη Δαλιάνη, κ. Κοσμά Καραγιαννίδη και κ. Γιώργο Χατζηελένη καθώς και τους κ. Νικόλαο Μάζη Ταμία του Τμήματος και κ. Αριστόβουλο Κορωνάκη Γραμματέα του Τμήματος.



Η καινούργια θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου που εκτός του Προέδρου αποτελείται από τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Κοντοστάνο, τον Γραμματέα κ. Αριστόβουλο Κορωνάκη, τον Ταμία κ. Γεώργιο Σαλαμπάση και το μέλος κ Νικόλαο Μάζη αναμένεται να πλαισιωθεί με πλούσιο εθελοντικό έργο προσφοράς, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο. Στην ορκωμοσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα παραβρεθεί στη Κέρκυρα ο Αντικυβερνήτης της Οργάνωσης AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης.