Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τις αγωνίες τους στον Υπουργό εξέφρασαν οι τουριστικοί φορείς της Κέρκυρας(videos)

Υπουργός Τουρισμού
01 Ιουλίου 2020 / 12:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευρεία σύσκεψη με τους επαγγελματίες του τουρισμού είχε σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης,

ο οποίος έκανε μια σύντομη, συμβολική επίσκεψη στην Κέρκυρα στο άνοιγμα της τουριστικής σεζόν. Ο κ. Θεοχάρης άκουσε τους προβληματισμούς των επαγγελματιών από εκπροσώπους των τουριστικών καταλυμάτων, των ξενοδόχων, των εστιατόρων και του εμπορικού κόσμου.



Ε
κφράστηκε η αγωνία των επαγγελματιών και των εργαζομένων για αυτήν την ιδιαίτερη σεζόν που διανύουμε και την έλλειψη ρευστότητας στην τοπική αγορά. Μεγάλη επίσης συζήτηση έγινε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, την τήρηση τους και τα μέτρα ασφαλείας.  



Ο Υπουργός Τουρισμού εγγυήθηκε ότι το Υπουργείο θα είναι κοντά στην Κέρκυρα και στους φορείς της για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ώστε να επιλύεται άμεσα και αποτελεσματικά. 



Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, η Δήμαρχος Κεντρικής Κερκυρας και Διαποντιων Νήσων Μεροπη Υδραίου, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Μουζακίτης, οι Αντιπεριφερειαρχες Μελίτα Ανδριώτη, Αλέξανδρος Αλεξάκης και Κώστας Ζορμπάς, ο Προεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Καλούδης, ενώ την ΔΕΕΠ Κέρκυρας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Γιάννης Κοντος και ο υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού Στέφανος Δημουλής.