Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α.Ε. Λευκίμμης: Πρώτος σε ψήφους στις εκλογές ο Σπύρος Μάστορας

Α.Ε.Λ.
29 Ιουνίου 2020 / 16:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο νυν πρόεδρος της Α.Ε.Λ. συγκέντρωσε 49 ψήφους στις αρχαιρεσίες της Κυριακής (28/6) για την ανάδειξη του νέου δ.σ. του συλλόγου, το οποίο συγκροτείται άμεσα σε σώμα προκειμένου να «τρέξει» μια σειρά από θέματα

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, οι εκλογές της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης την Κυριακή  28 Ιούνη, με τον πρόεδρο Σπύρο Μάστορα να είναι πρώτος σε ψήφους.

Με καλή προσέλευση κόσμου και με προσπάθεια συσπείρωσης όλων των δυνάμεων, η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 7μ.μ. και αμέσως μετά βγήκε το δελτίο τύπου της ομάδας που αναφέρει:

«Η εκλογική διαδικασία του σωματείου μας για άλλη μια φορά είχε μεγάλη συμμετοχή με τους φίλους της ΑΕΛ να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του συλλόγου μας και να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα ,αφού πρώτα γράφτηκαν στα μητρώα μελών του σωματείου μας όντας ταμειακά ενήμεροι.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. πολύ γρήγορα θα εργαστεί για να "τρέξει" τα οποία ζητήματα αφορούν την ομάδα μας και θα ενημερώσει σύντομα το φίλαθλο κοινό για τους στόχους τους οποίους θα θέσει.



Αύριο (σ.σ. σήμερα) μάλιστα στις 21:00 θα γίνει το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Λευκίμμης στο οποίο θα καθοριστούν οι θέσεις του Δ.Σ. και θα συζητηθούν τα οποία ζητήματα αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Επίσης θα οριστεί ημερομηνία για λαϊκή συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί για την πλήρη ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

- Σπύρος Μάστορας   49

- Βασίλης Γαρδικιωτης   41

- Γιώργος Μυρίλλας   37

- Αναστάσιος Γιώτης   36

- Φώτης Χρυσικόπουλος   25

- Κώστας Γαρδικιώτης   23

- Σπύρος Βάρθης   22

- Σπύρος Μπάστας   20

- Αγγελική Ζάβαλη   19

- Σπύρος Κουλούρης (Απαλός)  18

- Θανάσης Κουλούρης   17

- Νικάνορας Ζερβός   17

- Σπύρος Κουλούρης (Δούλος)  08

-Ευάγγελος Μοναστηριώτης  08

- Νίκος Γαρδικιώτης   08

- Ηλίας Καβαδδίας (Παπαηλίας)  02

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ, ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...»
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια