Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτροπή αγώνα για δυναμικές δράσεις όρισε ο Ενιαίος Φορέας

Ενιαίος Φορέας
27 Ιουνίου 2020 / 11:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την πρώτο κάλεσμα και την ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη στο Παλιό Λιμάνι,

ο Ενιαίος Εμπορικός, Επαγγελματικός, Τουριστικός Φορέας, έβγαλε  συμπεράσματα και κατέληξε σε συγκεκριμένες αποφάσεις, τις οποίες ανακοίνωσε με δελτίο τύπου:
«Ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή με αρτιότητα της εκδήλωσης. Τέλος τους δεκάδες εκπροσώπους Σωματείων, Συλλόγων και ομοσπονδιών των επαγγελματιών και των εργαζομένων καθώς και τριτοβαθμίων οργάνων που πήραν τον λόγο και εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις ενέργειες-παραστάσεις που έχουν προβεί και πραγματοποιήσει κυρίως προς την Κυβέρνηση.

Τρεις είναι οι αποφάσεις της Συνέλευσης :

1. Αλλαγή της στάσης των οργανωμένων δυνάμεων των Εμπόρων και των λοιπών απέναντι σε κάθε έναν που υποβαθμίζει την ζωή μας και την επαγγελματική μας δραστηριότητα καθώς και την αξιοπρέπεια μας. Αυτό θα γίνει με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.

2. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ των παραγωγικών δυνάμεων της Κέρκυρας (επαγγελματιών και εργαζομένων) και την μεταφορά της ΠΙΕΣΗΣ στο κέντρο λήψης των αποφάσεων που προσπαθεί να υποβαθμίσει την Ζωή μας.

3. Δημιουργήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  εκλεκτών συναδέλφων που θα επιληφθεί όλων των υποθέσεων του ΤΙΜΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Επίσης το ΔΣ δέχτηκε την παραίτηση του εκπροσώπου τύπου του συλλόγου Στέφανου Δημουλή, ευχαριστώντας τον για την μέχρι τώρα προσπάθεια του.
Ο κύριος Δημουλής θα προσφέρει ενεργά στον σύλλογο ως μέλος. Παράλληλα έγινε και ανανέωση του ΔΣ και η νέα διάταξη είναι ως εξής:
  • Πρόεδρος: Παντελής Γιαννούλης
  • Αντιπρόεδρος: Κόκκαλης Χρήστος
  • Γραμματέας: Βαρότσης Μάριος
  • Ταμίας: Κότσης Αλέξανδρος
  • Μέλος  : Λιτσαρδόπουλος Αλέξανδρος
  • Μέλος  : Δημουλής Στέφανος
  • Μέλος  : Ζηνιάτης Αρτέμης- Ιωάννης».