Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυση του Αντιδημάρχου Κουτσούρη & του «Ερημίτη Πλου» στην NCH Capital

Ερημίτης
25 Ιουνίου 2020 / 15:55

Με παρόντα τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργο Μαχειμάρη, θα υποβληθεί αύριο η μήνυση του σωματείου «Ερημίτης Πλους» για «διακοπή των παράνομων εργασιών τσιμεντοποίησης του Ερημίτη»

ΑΧΑΡΑΒΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ).   Μήνυση κατά των φυσικών προσώπων (νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας, του εργολάβου, των χειριστών μηχανημάτων, και κατά κάθε φυσικού συνεργού και ηθικού αυτουργού), που εμπλέκονται στις εργασίες που ξεκίνησαν στον Ερημίτη, υπέβαλε σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Χάρης Κουτσούρης.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εστάλη από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, «μήνυση αναμένεται να υποβάλει αύριο, Παρασκευή 26 Ιουνίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας και το σωματείο «Ερημίτης Πλους». Στην εν λόγω μήνυση μάλιστα, θα είναι παρόντες ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης και σύμπασα η νομική ομάδα υποστήριξης του αγώνα, δηλαδή ο συντονιστής Γ. Καλούδης (αφιλοκερδώς) και οι Νίκος Ράλλης, Μάνος Ράπτης, Μπάμπης Τσενεμπής και Αλέκος Παπαδάτος».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, «υπενθυμίζεται ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έχει λάβει (κατά πλειοψηφία) σημαντική απόφαση πολύπλευρης συμπαράστασης στον αγώνα, την οποία αναμένουμε πλέον έμπρακτα».