Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επένδυση ύψους 15 εκατ.€ στο Domes Miramare στην Κέρκυρα

Domes Miramare
23 Ιουνίου 2020 / 19:55

Επεκτείνεται το υπερπολυτελές resort σε παρακείμενη έκταση (ιδιοκτησίας του πρώην Εμίρη του Κατάρ), με επιπλέον 67 σουίτες, πλήθος εγκαταστάσεων, αλλά και υπόγεια διάβαση, που θα ενώνει τα δύο συγκροτήματα

ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Μια νέα σημαντική επένδυση, που στους σημερινούς δύσκολους καιρούς έχει ξεχωριστή σημασία, προχωρά με άμεση έναρξη εργασιών, η Ledra Hotels – Domes Resorts, στην Κέρκυρα.



Η νέα επένδυση, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στην επέκταση του ιστορικού Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu, σε παρακείμενη έκταση ιδιοκτησίας του πρώην Εμίρη του Κατάρ και περιλαμβάνει 67 σουίτες και πλήθος εγκαταστάσεων, με το ύψος της να φθάνει στα 15 εκατομμύρια ευρώ.



Η νέα συμφωνία της Ledra Hotels, με την αξιοποίηση της νέας έκτασης, περιλαμβάνει και την επέκταση της υφιστάμενης μίσθωσης στα 20 χρόνια συνολικά.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο είχε εξαγορασθεί και ανακαινιστεί, από την εταιρία Al Rayyan, που ανήκει στον πρώην εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι και κατέληξε μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν αρκετοί ξενοδοχειακοί όμιλοι, στην Ledra, αφού η Al Rayyan επέλεξε να μην το λειτουργήσει η ίδια.

Συνολικά το Domes Miramare διαθέτει σήμερα 113 δωμάτια, σουίτες και bungalows και λειτουργεί ως adults-only resort, καθώς απευθύνεται σε επισκέπτες από 16 χρονών και πάνω.

miramare new investment

Η επένδυση

Η νέα επένδυση, που χρηματοδοτείται από την ιδιοκτήτρια εταιρία, περιλαμβάνει:

- 67 σουίτες, παραμένοντας adults-only και The Luxury Collection της Marriott

- σύνδεση των 2 περιοχών (νέας με το υφιστάμενο) με υπόγεια διάβαση εκτεταμένο περιβάλλοντα χώρο, υψηλής αισθητικής

- πλήρες spa 800 sq.m. υψηλών προδιαγραφών, indoor pool

- μεγάλη εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα (500 τ.μ.)

- μεγάλο indoor fully equipped γυμναστήριο

Όλη η επένδυση θα γίνει από την Ledra, η Kristina Zanic έχει αναλάβει το interior design, ενώ την αρχιτεκτονική μελέτη έχει αναλάβει η Makridis Associates.

miramare new investment

πηγή:  money-tourism.gr