Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιβεβαιώθηκε ιατροδικαστικά ο βιασμός της 83χρονης στην Πρέβεζα

Πρέβεζα
23 Ιουνίου 2020 / 18:49

Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε ότι η 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα που ξυλοκοπήθηκε από έναν 40χρονο αλλοδαπό, έπεσε και θύμα βιασμού

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΗΠΕΙΡΟΣ).  Τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών, αλλά και των συγγενικών της προσώπων, ότι έπεσε θύμα και βιασμού, επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική έκθεση για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, που ξυλοκοπήθηκε από έναν 40χρονο αλλοδαπό.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας που ενεργεί την προανάκριση και στον Ανακριτή Πρωτοδικών Πρέβεζας και σε αυτό αναφέρεται, ότι η 83χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής ήταν να παραιτηθεί ο συνήγορος υπεράσπισης που είχε οριστεί από τον Ανακριτή και να οριστεί αντικαταστάτης του, ο οποίος ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί για το φάκελο και τα αδικήματα με τα οποία βαρύνεται ο 40χρονος, τα οποία πλέον περιλαμβάνουν και την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη του βιασμού.

Η 83χρονη ηλικιωμένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι. σε κωματώδη κατάσταση φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για τη να κρατηθεί στη ζωή.


πηγή:  Epirusonline.gr