Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Βόρειο όμιλο με άλλους έξι ο Φαίακας

Χάντμπολ
23 Ιουνίου 2020 / 17:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. ήταν αναμενόμενες, έστω και αν υπήρχε η ελπίδα να δούμε τη γυναικεία ομάδα του Φαίακα στην Α1

μετά από αναδιάρθρωση. Όπως αναμενόταν το νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ανακοινώθηκε ότι θα γίνει σε δυο ομίλους, δεν υποβιβάστηκε καμιά ομάδα ενώ ανέβηκαν από την Α2 ο Ζαφειράκης Νάουσας και η Σαλαμίνα.

Νότιος όμιλος: ΑΕΚ, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, Διομήδης Άργους, ΑΣΕ Δούκα, Ιωνικός ΝΦ, Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic, HC Σαλαμίνα.

Βόρειος όμιλος): Αερωπός Έδεσσας ManDynamic, ΠΑΟΚ, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Δράμα Bianco Monte, Φαίακας Κέρκυρας, Φίλιππος Βέροιας, Ζαφειράκης Νάουσας.

Για την Α2 γυναικών και τη Β΄ Εθνική ανδρών η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει: «Τόσο στη Β΄ Εθνική, όσο και στην Α2 Γυναικών θα ακολουθηθεί διαχωρισμός με γεωγραφικά κριτήρια που θα αποφασιστεί μετά τις δηλώσεις συμμετοχής.  
«Προτεραιότητα η επιβίωση των σωματείων και του αθλήματος».
Όπως μάλιστα δήλωσε ο  Πρόεδρος της ΟΧΕ, Τάσος Χειβιδόπουλος, με τον τρόπο αυτό μειώθηκαν σχεδόν κατά 50% οι μετακινήσεις, που μαζί με διαμονή και διατροφή είναι τα βασικότερα έξοδα για τα περισσότερα σωματεία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια