Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Όπως πριν χρόνια και μέρες» μία ιστορία αγάπης του συγγραφέα Klaus Biedermann

Klaus Biedermann
23 Ιουνίου 2020 / 17:20
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βιβλίο είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα. Ο συγγραφέας αφηγείται με έναν εντυπωσιακό τρόπο τη συνάντηση

δύο ανθρώπων και τον έρωτα τους στην Κέρκυρα, όπου στην πορεία ανακαλύπτουν γεγονότα, που τους πείθουν, ότι έζησαν σε μία προηγούμενη ζωή μαζί. Η Σοφία εργάζεται ως γιατρός στο Μούνστερ και ακολουθεί το επάγγελμα της. Στη σχέση της με τον Μιχάλη, ύστερα από μερικές απογοητεύσεις, νιώθει επιτέλους πως όλα είναι καλά.
Μια μέρα προσκαλείται στην Κέρκυρα, από την πρώην συνάδελφό της Μάρθα, που
παντρεύτηκε Έλληνα. Εκεί συναντά τον Ρολφ, ο οποίος ζει μια γαλήνια ζωή στο νησί, ως
φωτογράφος. Και οι δύο άνθρωποι έχουν μία αρμονική ζωή. Παρ’ όλα αυτά, συμβαίνει κάτι - βέβαια όχι με την πρώτη ματιά, όπως συμβαίνει μερικές φορές - αλλά η αγάπη έρχεται σαν ελαφρύς ανοιξιάτικος άνεμος, που σταδιακά εξελίσσεται σε μια σφοδρή καταιγίδα του φθινοπώρου. Δεν έχουν καν χρόνο, να λάβουν τις έγκαιρες προφυλάξεις - σε περίπτωση που υπάρχει βέβαια κάποια προστασία από την αγάπη.

Σχετικά με τον συγγραφέα

O Δρ.  Klaus Biedermann ζει στo νησί της Κέρκυρας. Εκτός από τη συγγραφή, εργάζεται εδώ ως υπεύθυνος σεμιναρίων.  Αρκετές φορές το χρόνο, πραγματοποιούνται σεμινάρια για διαλογισμό και αυτογνωσία καθώς και προπονητική εκπαίδευση στην καλοκαιρινή του ακαδημία. Προσφέρει επίσης μεμονωμένες συνεδρίες - στον ιστότοπο, αλλά και στο διαδίκτυο. Ο Δρ. Biedermann ήταν στη Γερμανία για πολλά χρόνια ως ψυχοθεραπευτής και λέκτορας. Το 1981 ήρθε στην Κέρκυρα για πρώτη φορά και ερωτεύτηκε αυτό το νησί και τους ανθρώπους. Έκτοτε πραγματοποιεί σεμινάρια εδώ, ύστερα από τη μόνιμη εγκατάσταση του στο νησί.


Σημ. Πωλείται στα εξής βιβλιοπωλεία της Κέρκυρας
1. ΠΛΟΥΣ
2. Μουστάκη Μαρία
3. Ιδεόγραμμα
4. Συμμετρία
5. Ιόνιο
6. Βιβλιοπαλμός
7. Κάντα
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.