Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οκτώ συλλήψεις στα Ιόνια για μικροποσότητες ναρκωτικών

ΕΛ.ΑΣ.
23 Ιουνίου 2020 / 10:17

Πέντε συλλήψεις έγιναν στην Κέρκυρα, δύο στη Ζάκυνθο και μια στη Λευκάδα

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα Ιόνια Νησιά, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, οκτώ άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν:

• χθες (22-06-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δυο άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, αντίστοιχα, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και

• την Κυριακή (21-06-2020), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), άτομο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, επίσης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

• την Τετάρτη (17.06.2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, δύο άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων ηρωίνης.

Επιπλέον, στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε το Σάββατο (20-06-2020), στις Αλυκές, από αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Επίσης, το Σάββατο (20-06-2020), πρώτες πρωινές ώρες, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, άτομο, το οποίο είχε στην  κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε μία ακόμη περίπτωση, εντοπίστηκε την Παρασκευή (19.06.2020), το βράδυ στην Λευκάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), άτομο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.