Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οριστικά τέλος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2

Ποδόσφαιρο
22 Ιουνίου 2020 / 17:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα (22/6), με ψήφους 11-4 - Υπερ της οριστικής διακοπής τάχθηκε και η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΑΘΗΝΑ.  Το απόγευμα της Δευτέρας 22/6/2020 δόθηκε οριστικά τέλος στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά από ψηφοφορία που έγινε και συγκέντρωσε το 3/4 των ψήφων. Έτσι οι δυο τελευταίες αγωνιστικές που απέμεναν καθώς και τα πλέι οφ, δεν πρόκειται να γίνουν και το μαρτύριο πολλών ομάδων που περίμεναν καρτερικά τις αποφάσεις τελείωσε.

Στο Δ.Σ. της διοργανώτριας πέρασε κατά πλειοψηφία η οριστική διακοπή της σεζόν με ψήφους 11-4.

Κατά της διακοπής ψήφισαν οι Λεβαδειακός, Χανιά, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας (ψήφισε υπέρ στην πρόταση του Λεβαδειακού), ενώ υπέρ της πλειοψηφίας τάχθηκαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Ένωσης.

Υπέρ της διακοπής ψήφισαν ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, ΑΟΚ Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Πλατανιάς και οι άλλοι εκπρόσωποι της FL, Ιάλυσος και Καβάλα. Απών από τη διαδικασία ήταν η Δόξα Δράμας και καθώς κι ένας εκ των εκπροσώπων της FL, τα Τρίκαλα.

Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι προς ψήφιση ήταν δύο. Του Λεβαδειακού που πρότεινε να γίνουν κανονικά οι 2 τελευταίες αγωνιστικές και τα πλέι οφ αλλά χωρίς πλέι άουτ και του Καραϊσκάκη για έναν γύρο πλέι οφ. Απορρίφθηκαν και οι δύο προτάσεις και μοιραία αφού συγκεντρώθηκαν τα 3/4 που απαιτούνται βάσει τροπολογίας Αυγενάκη, η SL2 κατεβάζει ρόλα για την τρέχουσα σεζόν.

Παράλληλα αποφασίστηκε και η επικύρωση της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμεότι στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε ότι θα ταχθεί υπέρ της πλειοψηφίας, ανεξάρτητα με το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν ξεκάθαρος από την αρχή καθώς χαρακτηριστικά ανέφερε «για να τελειώσει όλο το ζήτημα και να μην ταλανίζεται άλλο η κατηγορία». 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια