Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α.Ε.Λ.: Αναβλήθηκαν για την Κυριακή 28 Ιουνίου οι εκλογές

Α.Ε.Λ.
22 Ιουνίου 2020 / 16:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου δ.σ. στη Α.Ε. Λευκίμμης

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Το Σάββατο η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση-ενημέρωση στον κόσμο της, ότι οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., της Κυριακής 21/6, αναβάλλονται για μια εβδομάδα και τις όρισε για την ερχόμενη Κυριακή 28/6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι εκλογές του σωματείου μας για ανάδειξη νέου Δ. Σ., αναβάλλονται για αυτήν την Κυριακή και θα διεξαχθούν τελικά την άλλη Κυριακή 28 Ιουνίου λόγω κάποιων γραφειοκρατικων προβλημάτων που προέκυψαν, μιας και υπάρχουν νέα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να κάνει εκλογές ένα ερασιτεχνικο σωματείο.

Επίσης πρεπει να παραστεί δικηγόρος ως δικαστικός αντιπρόσωπος. Μια ακόμα εβδομάδα λοιπόν παράταση για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το νέο διοίκητικο συμβούλιο.

Οποίος επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα για μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λευκιμμης μπορεί να καταθέσει την πρόθεση του και την υποψηφιότητα του, τηλεφωνικά στον αριθμό 6945524808, που ανήκει στο μέλος του Δ. Σ. Γιώτη Αναστάσιο.

Μονο Α. Ε. Λ. και συνεχίζουμε δυναμικά».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια