Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αύριο, Σάββατο (20/6), η 42η Δράση «Χωρίς Μεσάζοντες»

«Χωρίς Μεσάζοντες»
19 Ιουνίου 2020 / 11:49

Στο parking της δημοτικής παραλίας στις Αλυκές, από τις 10:30 έως τις 13:30. η εθελοντική δράση από την Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων και το Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αύριο, Σάββατο 20 Ιουνίου, από τις 10:30 έως τις 13:30, θα πραγματοποιηθεί η 42η Παραλαβή Παραγγελιών Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες.

Πρόκειται για μια ακόμα εθελοντική δράση που διοργανώνουν η Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων και το Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας.

Το ραντεβού και αυτή τη φορά έχει δοθεί στο parking της δημοτικής παραλίας στις Αλυκές, στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (στάση Αγία Αικατερίνη).

Όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές:

«Ττηρούμε όλα τα μέτρα και τις οδηγίες των μελών της ομάδας

α. παραλαμβάνουμε μέσα από το αυτοκίνητο
β. αποφεύγουμε επαφές
γ. χρησιμοποιούμε αντισηπτικό

Μανιτάρια, Προϊόντα Τομάτας ΒΙΟ, Απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ – ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ και Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανόλαδου και Πλαστικών Καπακιών για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Επίσης κατά τη διάρκεια της παραλαβής θα γίνουν οι καθιερωμένες πλέον συλλογές α) πλαστικών καπακιών και β) χρησιμοποιημένου τηγανόλαδου για ανακύκλωση.

Παρακαλούμε πολύ να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα αν έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την ημερομηνία και τις ώρες της παραλαβής. Κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα μας, μπορεί να παραλάβει κάποιο άλλο άτομο αντί για εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και τη συνεργασία σας.

Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων
Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας
e-mail: [email protected]»