Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσαν προπονητές Αναγέννηση Περιβολίου & Φαίακας Μαραθιά

ΕΠΣΚ
18 Ιουνίου 2020 / 17:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Σταμάτης Κουλούρης θα είναι στην άκρη του πάγκου της Αναγέννησης στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ο Φαίακας Μαραθιά θα πορευθεί με τον Σπύρο Νικομάνη στο «τιμόνι» του

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δυο ακόμη ομάδες της Α1 έχουν επίσημα προπονητή για τη σεζόν που έρχεται αφού έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Και οι δυο γειτονικές και μάλιστα με κοινή έδρα το Περιβόλι. Μιλάμε για την Αναγέννηση, αλλά και τον Φαίακα Μαραθιά.

Η Αναγέννηση που δεν συνέχισε τη συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους στο νησί, τον Γιάννη Γκαμπέτα, πήρε έναν παλιό και αρκετές φορές γνώριμο, αφού έχει δουλέψει και άλλες φορές στην ομάδα. Μιλάμε για τον Σταμάτη Κουλούρη, καθηγητή σωματικής αγωγής, έμπειρο τεχνικό, που θα προσπαθήσει να διατηρήσει ψηλά το σωματείο. 

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης, τον Κουλούρη Σταμάτη στη θέση του προπονητή. Για ακόμα μια φορά προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την ομάδα μας όπως κάνει κάθε φορά όποτε του έχει ζητηθεί. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά».

Αλλά και ο Φαίακας προτίμησε μια δοκιμασμένη λύση, ενός δικού της παιδιού, του Σπύρου Νικομάνη, που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ο τελευταίος τεχνικός Βασίλης Ξάνθης αποτελεί παρελθόν, αφού οι πληροφορίες λένε ότι θα φύγει από το νησί.

Η ανακοίνωση του Φαίακα:

«Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα δικό της παιδί πίσω στην οικογένειά της και να του παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Καλώς ήρθες Σπύρο».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια