Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Handball: Ανανέωσε και με Γιαννακόπουλο ο Φαίακας

Handball
16 Ιουνίου 2020 / 18:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ακόμα ένας παίκτης, τον οποίο η διοίκηση της κερυραϊκής ομάδας κατάφερε να κρατήσει στο νησί και για τη σεζόν 2020-21

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Φαίνεται ότι όποιον παίκτη θέλει κρατάει ο Φαίακας και αυτό δείχνει η έως τώρα πορεία των ανανεώσεων.

Εξαιρείται μόνο ο αρχηγός Ε. Κουλούρης που σταμάτησε την ενεργό δράση.

Η τελευταία ανανέωση που έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα ο Φαίακας είναι ο Γιάννης Γιαννακόπουλος που θα είναι και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας για καλύτερη παρουσία τη νέα σεζόν στην Α1. 

Η ανακοίνωση:

«Καλή συνέχεια μαζί μας στο νησί Γιάννη!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Γιαννακόπουλο , ο οποίος θα είναι μέλος του δυναμικού της αντρικής του ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021!

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον Προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που βρισκόταν στο πλευρό μας. Θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω την επιλογή τους και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της ιδιαίτερης αυτής χρονιάς που έρχεται. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Χ.Α.Ν.Θ. για τη συγκατάθεση τους στη μεταγραφή. Εύχομαι υγεία σε όλους, μακριά από τραυματισμούς και δυσάρεστα γεγονότα"».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια