Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας επισκέφθηκε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Κ. Παχίδης

Πυροσβεστική
16 Ιουνίου 2020 / 14:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Μελίτα Ανδριώτη, επισκέφθηκε στο Γραφείο της σήμερα ο Υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος Κωνσταντίνος Παχίδης,

Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ. Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο Ιωάννη Πανόπουλο  και τον Διοικητή Π.Υ. Νομού Κέρκυρας Πύραρχο Νίκο Κολοβό.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και οι δράσεις των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών για την αντιπυρική περίοδο 2020. 
 
Επιβεβαιώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η έως τώρα άριστη συνεργασία των δύο θεσμών και εκφράστηκε η θέληση για τη συνέχιση της προσπάθειας για την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων μέτρων, που σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση των πολιτών θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου και όχι μόνο, γεγονός που πρέπει να αποτελεί κοινό στόχο για όλους μας. 
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Π.Ι.Ν. Νίκος Μηλιώτης, ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Ι.Ν. Κώστας Καρύδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας Γιώργος Ναούμ Γεώργιος.