Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησαν οι διεθνείς πτήσεις από και προς την Ελλάδα

τουριστικές πτήσεις
15 Ιουνίου 2020 / 17:05

ΑΘΗΝΑ. Με δυο διεθνείς πτήσεις τη Δευτέρα και τέσσερις την Τρίτη από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, σηκώθηκε η αυλαία της φετινής τουριστικής περιόδου τουλάχιστον όσον αφορά στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Σημειωτέον ότι στα καθ' ημάς, η ημερομηνία έναρξης είναι η από 1ης Ιουλίου για το «Ι. Καποδίστριας», που είναι εν τέλει και η επίσημη πρεμιέρα της σεζόν. Κι αυτό χωρίς να αναμένονται εντυπωσιακές αφίξεις από την αρχή. Ίσως το πράγμα να στρώσει μετά τις 15 Ιουλίου. 
Ανάλογη πάντως ήταν η κίνηση και στο «Ελ. Βενιζέλος» με τις διεθνείς πτήσεις τη Δευτέρα. Η κατάσταση θυμίζει μάλλον πρόβα τζενεράλε και μάλιστα χωρίς θεατές παρά πραγματική πρεμιέρα. Ίδωμεν, δήλωνε στο enimerosi.com, αξιωματούχος της Fraport, που ρωτήθηκε σχετικά. Μέρος των εργαζομένων της εταιρείας επέστρεψε σε κατ' οίκον εργασία τη Δευτέρα και λόγω του ότι ο φόρτος εργασίας δεν επέβαλε την παρουσία τους στα Γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα και βεβαίως για την συμμόρφωση προς τους υγειονομικούς κανόνες και την αποφυγή συνωστισμού.