Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα μέλη στο Τμήμα AHEPA Κέρκυρας - ορκομωσία

HJ-34 Corkyra AHEPA
15 Ιουνίου 2020 / 10:47
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ορκωμοσία νέων μελών επανήλθε το τμήμα HJ-34 Corkyra AHEPA στις μηνιαίες τακτικές δια ζώσης εργασίες. Υιοθετώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και

ασφάλειας όπως προβλέπονται από τις αρχές δημόσιας υγείας τα μέλη του Τμήματος συνεδρίασαν την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα της Ιονίου Βουλής ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες εφαρμογής εργασιών μέσω τηλεδιασκέψεων.
Στα πλαίσια της δια ζώσης συνάντησης της Τετάρτης το τοπικό Τμήμα της AHEPA δέχθηκε στους κόλπους της νέα μέλη, η ορκωμοσία των οποίων είχε αναβληθεί από το Μάρτιο λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί. Πρόκειται για τους κ. Δημήτρη Απέργη πολιτικό μηχανικό, κ. Νικόλαο Μποζίκη αστυνομικό και κ. Σπυρίδωνα Καλούδη επιχειρηματία, κ.ά.
Τα νέα μέλη έτυχαν θερμής υποδοχής από το Τμήμα HJ-34 Corkyra AHEPA και ανέλαβαν την δέσμευση να συνδράμουν εθελοντικά στην προώθηση των ουσιωδών στόχων της AHEPA, δηλαδή στην προάσπιση του Ελληνισμού, της εκπαίδευσης, της φιλανθρωπίας, της υπευθυνότητας των πολιτών, καθώς και της κοινωνικής και ατομικής εξέλιξης και προόδου.
Το δραστήριο Τμήμα, που ακόμα και στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων συνέχισε τις δραστηριότητες του προσφέροντας υγειονομικό υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, δημιουργώντας Τράπεζα Αίματος, οργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο Κέρκυρας, στηρίζοντας συμπολίτες μας με δωρεάν μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων στις οικείες τους. Αριθμεί πλέον 34 ενεργά μέλη και συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του με γνώμονα την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.