Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης: Αντιδημοκρατικό τέχνασμα Μεταλληνού για να μην παραστούν οι κάτοικοι Τεμπλονίου στο δημ. συμβούλιο

Δημοτικό συμβούλιο
14 Ιουνίου 2020 / 15:14

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει στον αντιδημοκρατικό ολισθηρό κατήφορο ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας, αναφέρει ο Γιώργος Καλούδης

Ο επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Κέρκυρα"  σε ανοικτή του επιστολή προς 1) τον Εξωραιστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Τεμπλονίου, 2) τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεμπλονίου «Παναγία η Σπαρμιώτισσα» και 3) το Παρατηρητήριο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας τονίζει:

«Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι,
Το έγγραφο που σας  έστειλε ο κ. Μεταλληνός για να μην παραστείτε και να μην μιλήσετε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με το κουτοπόνηρο τέχνασμα να του παραδώσετε τις θέσεις σας για να καταχωρηθούν στα πρακτικά, δεν μας εκφράζει και αποτελεί  άλλη μία αντιδημοκρατική παράκρουση σε έναν αντιδημοκρατικό ολισθηρό κατήφορο. Άλλωστε μετά από 10 μήνες λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου δεν μας έχει παραδοθεί ούτε ένα πρακτικό συνεδρίασης.

Εμείς μετά τις αλλεπάλληλες παράνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες του κ. Μεταλληνού δεν τον αναγνωρίζουμε ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου παρά μόνον ως εντολοδόχο της κ. Υδραίου.

Η  τεράστια αίθουσα του Δημοτικού  Θεάτρου επιτρέπει  τη νόμιμη παρουσία σας και να μιλήσετε ζωντανά για το καυτό αυτό θέμα της Κέρκυρας.

Για το θέμα αυτό θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο επί της διαδικασίας, στην αρχή, όταν θα βάλουμε το θέμα αυτό.
Γιώργος  Ν.  Καλούδης
Επικεφαλής της Παράταξης
«Πρώτα η Κέρκυρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων & Διαποντίων»