Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτσα για Πανελλαδικές: «Ανοίγει ένας νέος δρόμος προκλήσεων»

Πανελλαδικές
12 Ιουνίου 2020 / 19:32

«Να είναι σίγουρα τα παιδιά ότι η διαδικασία αυτή θα λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία ζωής για να προχωρήσουν στα σχέδιά τους, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν και για το οποίο πρέπει να αγνωνισθούν», τονίζει μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το δικό της μήνυμα και τις ευχές της για «καλή επιτυχία» απέστειλε προς τους μαθητές ενόψει των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων η Περιφερεοιάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

«Η ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε. Ολοκληρώνεται έτσι μια πολύχρονη, γεμάτη μόχθο και όνειρα προσπάθεια για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, και για την οικογένειες των υποψηφίων, που συμπαραστάθηκαν και με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην προετοιμασία των παιδιών.

Για όλους ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον. Μια ευκαιρία που δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία για τους διαγωνιζόμενους, σε μια πορεία ζωής γεμάτη από δυνατότητες και ευκαιρίες σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και συνεχώς εξελισσόμενο.

Εύχομαι στους μαθητές καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους. Να είναι σίγουρα τα παιδιά ότι η διαδικασία αυτή θα λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία ζωής για να προχωρήσουν στα σχέδιά τους, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν και για το οποίο πρέπει να αγνωνισθούν»
, αναφέρει το μήνυμα της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.