Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Συνεχίζουν με Τουρσουνίδη οι Παξοί, με Καλούδη η Ολυμπιάδα

ΕΠΣΚ
08 Ιουνίου 2020 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην άκρη του πάγκου της Ολυμπιάδας θα παραμείνει ο Γιάννης Καλούδης, ενώ ο Α.Ο. Παξών διατηρεί στο τιμόνι του τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για δεύτερη σεζόν

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η Α1 της ΕΠΣΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία και για να σταθείς πρέπει πέρα των άλλων να έχεις καλό προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι η αφρόκρεμα των διπλωματούχων της Κέρκυρας «δουλεύει» στην Α1.

Βέβαια οι ομάδες μετράνε και τα οικονομικά τους, αφού π.χ. για να πάει εκτός πόλης στα 30-40 χιλιόμετρα ένας προπονητής, τα οδοιπορικά είναι πολλά και κάποιες ομάδες το μετράνε πολύ. Έτσι π.χ. ο Οδυσσέας Αυλιωτών δεν συνεχίζει με Τ. Βενέτη, δύσκολα το Περιβόλι θα συνεχίσει με Ι. Γκαμπέτα κλπ.

Υπάρχουν όμως ακόμα δυο ομάδες που δεν αλλάζουν προπονητή τη νέα σεζόν  (ήδη ο Πετριτής θα συνεχίσει με Ι. Κουρή και γυμναστή τον Αλ. Σταθόπουλο και ο Νέος 2017 με τον Μ. Κονισπολιάτη).

Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, που πήρε στα μέσα της περσινής σεζόν τον Ι. Καλούδη, με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να βαδίζει με αυτόν, ενώ θα είναι υπεύθυνος και των Ακαδημιών που συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ.  

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας:

«Το Δ.Σ της ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει οτι προπονητής της ομάδας μας και την νέα σεζόν 2020-21 θα είναι ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ!

Ο κ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας μας, σαν Ποδοσφαιριστής και ως Προπονητής

Επίσης όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας (PAOK Academy-FC Olympias) και το Προπονητικό Κέντρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κέρκυρας θα είναι υπό την επίβλεψη του κ. Καλούδη ο οποίος είναι κάτοχος UEFA B΄. Η οικογένεια της Ολυμπιάδας του εύχεται ολόψυχα να έχει καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες!»


Α.Ο. Παξών:  Συνεχίζει με Τουρσουνίδη και τη νέα σεζόν

Η ομάδα των Παξών που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να έχει πολύ καλούς προπονητές, θα συνεχίσει για 2η χρονιά με τον παλιό διεθνή άσσο του ΠΑΟΚ Γιώργο Τουρσουνίδη.

Είναι μια «επένδυση» για την ομάδα και πολυτέλεια ίσως ένα τέτοιο όνομα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Όμως η καλή πορεία της ομάδας τη σεζόν που έληξε, παρά τα προβλήματα, η προώθηση νεαρών παικτών και η σωστή και μεθοδική δουλειά του Βορειοελλαδίτη κόουτς εκτιμήθηκε και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κιτρινόμαυρους. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια