Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Handball: Συνεχίζει με τον ορθοπεδικό Κ. Κοντοστάνο ο Φαίακας

Α.Ο. Φαίαξ
08 Ιουνίου 2020 / 15:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του Α.Ο. Φαίακα με τον χειρούργο ορθοπεδικό, Κώστα Κοντοστάνο, ο οποίος θα βρίσκεται στο staff της κερκυραϊκής ομάδας για 9η σερί σεζόν

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Οι γνώσεις του στο χώρο πολλές και ειδικά στον αθλητισμό, όπου έχει βοηθήσει πολλές ομάδες και αθλητές. Μιλάμε για τον ορθοπεδικό γιατρό Κώστα Κοντοστάνο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει υπό την επίβλεψή του την ομάδα του Φαίακα.
Είναι πολύ σημαντικό δε ένας έμπειρος και καταξιωμένος γιατρός να παρακολουθεί τους αθλητές, ιδιαίτερα δε στην Α1, χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

Η συζήτηση για να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν Φαίακας και Κ. Κοντοστάνος ήταν τυπική, αφού δόθηκαν τα χέρια χωρίς «πολλές κουβέντες» και όπως δείχνει ο Φαίακας είναι νοικοκυρεμένος και η στελέχωση του τμήματος για τη νέα χρονιά προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η καθιερωμένη επίσημη ανακοίνωση που συνοδεύεται και με δηλώσεις από τον γιατρό δόθηκε στη δημοσιότητα από την ομάδα.   

«Καλή συνέχεια κοντά μας «γιατρέ»!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ιατρό της ομάδας, χειρουργό ορθοπεδικό κ. Κώστα Κοντοστάνο. Θα είναι η 9η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδος (αρχής γενομένης από τη σαιζόν 2012/2013) που ο κ. Κοντοστάνος θα έχει υπό την επίβλεψή του την υγεία των αθλητών μας, με τις υπηρεσίες αλλά και την εν γένει βοήθειά του προς το Σύλλογο να είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες όλα αυτά τα χρόνια».

Δηλώσεις Κώστα Κοντοστάνου

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω για ακόμη μια χρόνια σαν επικεφαλής του ιατρικού team του Φαίακα Κέρκυρας. Μια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις . Ευχαριστώ τη Διοίκηση, το προπονητικό team και τους αθλητές για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. Εύχομαι πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια