Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημαντική διάκριση για την εταιρεία Blue Tours Corfu στα Greek Tourism Awards 2020

Blue Tours Corfu
05 Ιουνίου 2020 / 10:16
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Blue Tours Corfu (www.bluetours.gr), θυγατρική εταιρεία της εταιρείας Crystal Travel, απέσπασε το

Silver Award και τη δεύτερη θέση πανελλαδικά στην κατηγορία «Travel Experience» στα Greek Tourism  Awards 2020, τα βραβεία – θεσμό του ελληνικού τουρισμού που αναδεικνύουν πρωτοβουλίες μεγάλων και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων που διακρίνονται για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.
H start up εταιρεία Blue Tours Corfu ιδρύθηκε το 2018 με ένα στόχο: την οργάνωση μοναδικών, αυθεντικών εμπειριών με τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τον πολιτισμό, την ιστορία και την αυθεντική πλευρά της ζωής στην Κέρκυρα «σαν ντόπιοι». Οι υπηρεσίες του Blue Tours έχουν κατεύθυνση τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και περιλαμβάνουν: περιηγητικές εκδρομές πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, Θεματικές Εκδρομές Οινοτουρισμού και ελαιοτουρισμού, περιπατητικές εκδρομές Γευσιγνωσίας, εκδρομές για επιβάτες κρουαζιέρας και VIP μεταφορές, όλες με άριστα καταρτισμένους ξεναγούς και πολυτελή οχήματα.
Η κ. Βίκυ Δούκα, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας δήλωσε:
‘’Ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την τιμητική βράβευση, είναι μεγάλη πηγή έμπνευσης και δύναμης για εμάς στο Blue Tours, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία, όμως με προσαρμοστικότητα, με έμφαση σε καινοτόμες και βιώσιμες πρακτικές  και κυρίως δουλεύοντας όλοι μαζί, ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να βγει πιο δυνατός την επόμενη ημέρα. Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο στους συνεργάτες μας, στους πελάτες μας, στο νησί μας την πανέμορφη Κέρκυρα και σε εκείνους που παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να προσπαθούν καθημερινά για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!’’
Καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή τελετής απονομής φέτος, μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τη βράβευση του Blue Tours εδώ: https://winners.tourismawards.gr/blue-tours-corfu/
αλλά και όλων των άλλων έργων που βραβεύτηκαν εδώ: https://winners.tourismawards.gr
Website: bluetours.gr |E: [email protected] |www.facebook.com/bluetourscorfu
www.instagram.com/bluetourscorfu



Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.