Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος οι Τάντης - Λούβρος απ΄ τον Όλυμπο

όλυμπος
04 Ιουνίου 2020 / 16:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολύμπου με την οποία ευχαριστεί το προπονητικό τιμ της σεζόν που έληξε, οριστικοποιεί το διαζύγιο των δυο πλευρών. Διαθέσιμο το γήπεδο σε όποιο σωματείο το επιθυμεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μιας χρονιάς που ο Όλυμπος είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα (μπορούσε και καλύτερα), ενώ στο κύπελλο είχε δεχθεί χαστούκι αφού αποκλείστηκε από ομάδα της Β΄ κατηγορίας (Άρη Μέσης) στον α΄ γύρο. Έτσι ο Φίλιππος Τάντης δεν θα είναι στο πάγκο της ομάδας, ούτε ο βοηθός του Α. Λούβρος (pic).

 
Η ανακοίνωση
 
Ο Όλυμπος Κέρκυρας ευχαριστεί τον προπονητή Τάντη Φίλιππα και τον στενό του συνεργάτη Λούβρο Άρη για την προσφορά τους στην ομάδα μας τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Επίσης ο Ιστορικός έβγαλε μια ανακοίνωση κάλεσμα σε ομάδες που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το ανακαινισμένο γήπεδο της ομάδας, αφού δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό.



Και είναι λογικό, αφού θα πρέπει να γνωρίζει έγκαιρα για να μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα προπονήσεων, επειδή πέραν του Ολύμπου, το γήπεδο χρησιμοποιεί η Θύελλα και οι Ακαδημίες του σωματείου και λόγω της ποιότητας του χλοοτάπητα οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα είναι πολλές. 
Η ανακοίνωση για το γήπεδο:
Ο Όλυμπος Κέρκυρας ενημερώνει τα σωματεία του νησιού ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αθλητικό του κέντρο για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944671427, 6945941828.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια