Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αφαίρεση 6 βαθμών στον ΑΟΚΚ για Κρητικό, Γενιτσαρίδη

αοκκ
03 Ιουνίου 2020 / 19:34

Τελευταία τιμωρία και αφαίρεση έξι βαθμών (υπό προϋποθέσεις) στην ΠΑΕ, για οφειλές σε Κρητικό και Γενιτσαρίδη που ξεπερνάνε συνολικά τις 50.000€. Βέβαια η ομάδα αν καταφέρει να έλθει σε διακανονισμό με τους παίκτες για εξόφληση της οφειλής ή τους εξοφλήσει δεν θα υπάρξει τιμωρία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και την έφεραν στον γκρεμό, δεν λένε να τελειώσουν, κυρίως από τις οφειλές και τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη φύγει από την ομάδα. Τελευταία τιμωρία και αφαίρεση έξι βαθμών (υπό προϋποθέσεις) στην ΠΑΕ, για οφειλές σε Κρητικό και Γενιτσαρίδη που ξεπερνάνε συνολικά τις 50.000€. Βέβαια η ομάδα αν καταφέρει να έλθει σε διακανονισμό με τους παίκτες για εξόφληση της οφειλής ή τους εξοφλήσει δεν θα υπάρξει τιμωρία. Και αυτή η απόφαση ήλθε μόλις λίγες μέρες πριν την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότησή της, με ότι αυτό συνεπάγεται. 
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
 
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Εμμανουήλ Γενιτσαρίδη του Γεωργίου, δυνάμει της υπ' αριθμ. 505/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των δέκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα Ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (10.389,35) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Νικολάου - Σπυρίδωνα Κρητικού του Βασιλείου, δυνάμει της υπ' αριθμ. 506/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων έντεκα Ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (41.011,45) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».