Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τα είπαν» Γιάννης Κοντός (ΝΟΔΕ) και Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου
02 Ιουνίου 2020 / 20:40

Αμοιβαία υπόσχεση να υπάρχει συνεχής επαφή, για τα ζητήματα του τουρισμού και την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που τυχόν προκύπτει στο μέλλον

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ενημερώνει με σχετικό δελτίο Τύπου ο Γιάννης Κοντός:

Σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κέρκυρας της Ν.Δ. Γιάννης Κοντός, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Αντζελα Γκερέκου, στο πλαίσιο των επαφών και δράσεων που πραγματοποιεί η Προεδρος του ΕΟΤ τις τελευταίες μέρες στην Κερκυρα. Η κ. Γκερέκου ανέλυσε συνοπτικά το σχέδιο της αναφορικά με την τόνωση του τουρισμού για τη φετινή σεζόν, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία διεθνώς.

Επίσης συνοπτικά ανέλυσε τα συμπεράσματα της χθεσινής ευρείας σύσκεψης με την Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς φορείς του τουρισμού. Ο κ. Κοντος την συνεχάρη για την πρωτοφανή δραστηριότητα και ευαισθητοποίηση που παρουσιάζει ο ΕΟΤ, ίσως για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό, πράγμα που εν πολλοίς οφείλεται στην ίδια, την ευχαρίστησε που ξεκίνησε αυτήν την μεγάλη καμπάνια τόνωσης και προβολής του τουρισμού από την Κέρκυρα ως τον πρώτο προορισμό από πολλούς επόμενους που θα επισκεφθεί, ενώ την παρακάλεσε να δείξει καθ’ όλη την διάρκεια του έτους μια ιδιαίτερη προσοχή στον τόπο μας, με δεδομένο ότι όλη την προηγούμενη περίοδο η Κέρκυρα απέδειξε ότι μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλεια των πολιτών και, ως εκ τούτου, των επισκεπτών της.

Εξάλλου μια ιδιαίτερη προσοχή, την δικαιούται η Κέρκυρα, οι επαγγελματίες της, οι Ξενοδόχοι της και οι εργαζόμενοι της, οι οποίοι κάθε χρόνο προσφέρουν τα μέγιστα και μέσα από έναν τόπο που είναι σημείο αναφοράς για τον διεθνή τουρισμό, δηλαδή την ίδια την Κέρκυρα, στον εθνικό προϋπολογισμό. Η συνάντηση αυτή τελείωσε με την αμοιβαία υπόσχεση να υπάρχει συνεχής επαφή, για τα ζητήματα του τουρισμού και την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που τυχόν προκύπτει, στο μέλλον.