Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτσα: «Η 2α Ιουνίου μάς εμπνέει & μας δεσμεύει για την αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας»

Περιφερειάρχης
01 Ιουνίου 2020 / 18:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση της Περφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από τη νίκη της παράταξης της «Ιόνιο Δυνατά - Κάθε νησί ψηλά!» στις περιφερειακές εκλογές.

Η ανακοίνωση της παράταξης της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου:

«Ένα χρόνο πριν, στις 2 Ιουνίου του 2019 στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, οι πολίτες των Ιονίων Νήσων έδωσαν μια καθαρή νίκη στην υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, με τον Συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ - Κάθε νησί ψηλά”.

Η πλειοψηφία των πολιτών έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για αλλαγή σελίδας στα Ιόνια Νησιά και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην υποψήφια Περιφερειάρχη και στο Συνδυασμό της.

Ο αγώνας για την αλλαγή και τη δικαίωση των προσμονών και των ελπίδων των συμπολιτών μας ξεκίνησε κυριολεκτικά από την επόμενη ημέρα.

Συγκροτήσαμε μια πλειοψηφία αρχών και στρατηγικών στόχων με τις παρατάξεις “ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” (επικεφαλής ο κ. Σπύρος Σπύρου) και “ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” (επικεφαλής ο κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης) για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μιας συλλογικής και αποτελεσματικής διοίκησης προς όφελος των πολιτών, σε όλους του τομείς.

Η 2α Ιουνίου 2019 μας εμπνέει και μας δεσμεύει για την αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας σε όλα τα επίπεδα ως:

• διοικητικός μηχανισμός
• αναπτυξιακός μοχλός για ευκαιρίες, θέσεις εργασίας και κοινωνική συνοχή
• συνδετικός ιστός μεταξύ των επτανησίων, της κληρονομιάς και του πολιτισμού μας
• φορέας επικοινωνίας και συνεργασίας με την κυβέρνηση και τα Ευρωπαϊκά όργανα
• θεσμός με κύρος και αναγνώριση
• θεσμός συνεργασίας και πρωτοβουλιών απέναντι στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο για την πατρίδα μας και την Περιφέρειά μας».