Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΑΕΔ: Ξανάρχισαν οι εργασίες στις Εργατικές Κατοικίες του Αγ. Ιωάννη

ΟΑΕΔ
28 Μαΐου 2020 / 16:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης λόγω του Covid-19, συνεχίζεται η εκτέλεση εργασιών στις εργατικές κατοικίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη

σε συνάντηση εργασίας  που είχε σήμερα στην Αθήνα με τον βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανο Γκίκα.
Κύριο θέμα της συνάντησης απετέλεσε η πρόοδος των εργασιών στις εργατικές κατοικίες Αγίου Ιωάννη Κέρκυρας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Στέφανου Γκίκα, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ τον ενημέρωσε ότι ο φάκελος για την συμπληρωματική σύμβαση βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ όσα πρόσθετα, διευκρινιστικά έγγραφα ζητήθηκαν, προσκομίσθηκαν εγκαίρως από την Υπηρεσία. Η επεξεργασία του φακέλου αναμένεται να ολοκληρωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, όπου και θα ακολουθήσει η υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης από τον ΟΑΕΔ και τον εργολάβο του έργου.

Επιπλέον, ο κ. Πρωτοψάλτης επεσήμανε ότι μετά την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης στα νησιά λόγω του Covid-19, συνεχίζεται η εκτέλεση εργασιών στις εργατικές κατοικίες, όπου στην παρούσα φάση πραγματοποιούνται κυρίως τοποθετήσεις μαρμάρων και σταμπωτών. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των εργασιών θα συνεχιστεί μετά την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης, αμέσως μόλις αυτή εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Επισημάνθηκε ότι δέσμευση της εργολήπτριας εταιρείας είναι το έργο να παραδοθεί στους δικαιούχους 6 μήνες μετά την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης.