Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Θηλασμός & Covid19» την Τετάρτη 3/6 στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

Θηλασμός
28 Μαΐου 2020 / 13:20

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων-συναντήσεων που οργανώνονται από την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής & Προαγωγής της Υγείας, το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας και την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (παράρτημα Κέρκυρας), το ΙΑΚ Κέρκυρας (Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας) και η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) οργανώνουν συναντήσεις, παρουσία παιδιάτρου, επισκεπτριών Υγείας του ΙΑΚ και άλλων επιστημόνων, σε θέματα που αφορούν το μητρικό θηλασμό και τη μητρότητα.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στην αίθουσα της ΙΧΕΚ (Ιατρείο Κέρκυρας, πλατεία Σκαραμαγκά).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να παρακολουθήσουν όχι μόνο οι μελλοντικοί γονείς, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν οι πρεσβευτές αυτού του ανεκτίμητου δώρου προς τα παιδιά μας, του μητρικού θηλασμού, στηρίζοντας τη μητρότητα.

Οι μητέρες που ήδη θηλάζουν πρέπει να είναι το καλύτερο παράδειγμα και μπορούν να παρευρίσκονται με τα βρέφη τους και να λένε τις εμπειρίες τους.

Οι συναντήσεις του Κέντρου για το μήνα Ιούνιο 2020 θα γίνουν: Τετάρτη 3 Ιουνίου, ώρα 7. 00 μ.μ. στο κτίριο της ΙΧΕΚ, στην αυλή.

Θέμα: Θηλασμός και Covid-19

Ομιλήτριες: Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή, Παιδίατρος
Ευριδίκη Σπίνουλα: Επισκέπτρια Υγείας

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τηλεφωνήσουν στο ΙΑΚ Κέρκυρας τηλ. 26610 22863 από 9 π.μ. μέχρι 1 μ. μ.

Μπορούν να παρευρεθούν μέχρι 8 άτομα.