Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κίνημα Αλλαγής: «Στήριξη στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια»

ΚΙΝ.ΑΛ.
27 Μαΐου 2020 / 16:48

Το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε Τροπολογία-Προσθήκη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, καθώς -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- «Η κυβέρνηση δεν έχει συμπεριλάβει τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς στα μέτρα ελάφρυνσης που έχει ανακοινώσει»

ΑΘΗΝΑ.  Ο Βουλευτής Κέρκυρας, Δημήτρης Μπιάγκης, μαζί με την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν Τροπολογία-Προσθήκη στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την «Επέκταση της δυνατότητας πληρωμής του 50% του μηνιαίου μισθώματος στη DIGEA για την περιφερειακή τηλεόραση».

Μεταξύ των βασικότερων επιχειρημάτων της Τροπολογίας είναι ότι:

«Τα περιφερειακά κανάλια στήριξαν και βρέθηκαν στην πρώτη μάχη του αγώνα για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν έχει συμπεριλάβει τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς στα μέτρα ελάφρυνσης που έχει ανακοινώσει για τα υπόλοιπα μέσα..

Για τους παραπάνω λόγους, το Κίνημα Αλλαγής αιτείται «την επέκταση της δυνατότητας πληρωμής του 50% του μηνιαίου μισθώματος στον πάροχο δικτύου (DIGEA), για ακόμη ένα τρίμηνο, ήτοι μέχρι τέλος Αυγούστου, θεωρείται επιβεβλημένη».