Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς στα Μωραΐτικα για ναρκωτικά

Ναρκωτικά
26 Μαΐου 2020 / 11:05

Συνελήφθησαν από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος Κέρκυρας ένας 28χρονος κι ένας 26χρονος, που είχαν στην κατοχή τους ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη σύλληψη δύο νεαρών ανδρών, ηλικίας 28 και 26 ετών αντίστοιχα, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής 24 Μαΐου, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, στην περιοχή Μωραΐτικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο περιπολίας εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του 26χρονου ένα φιξάκι ηρωίνης ενός γραμμαρίου.

Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των ανωτέρω, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή στελεχών Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής και σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΣΤΙΤΣ», εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στην οικία του 28χρονου μία γλάστρα με φυτεμένα πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 20εκ έως 35 εκ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.