Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απεβίωσε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Λευτέρης Νιοτόπουλος

Νιοτόπουλος Λευτέρης
25 Μαΐου 2020 / 20:13

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο - Εκλεγμένος με την παράταξη «ΑΝ.Α.Σ.Α.» του Θεόδωρου Γαλιατσάτου από το 2014

ΖΑΚΥΝΘΟΣ.  Έφυγε από τη ζωή σήμερα (25/5/2020) το απόγευμα ο Λευτέρης Νιοτόπουλος.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη στο νησί, ενώ πολλά συγκινητικά μηνύματα αναρτώνται από φίλους και γνωστούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λευτέρης Νιοτόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από μία πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1964. Μεγάλωσε στις γειτονιές της πόλης μας συμμετέχοντας σε φιλαρμονικές μαντολινάτες και χορωδίες από μικρή ηλικία.

Σπούδασε στην Αθήνα.

To 2014 αποφάσισε να διεκδικήσει την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου συμμετέχοντας στο συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ», με επικεφαλής τον Θόδωρο Γαλιατσάτο.

To 2019 εισέπραξε την τεράστια αποδοχή και την αγάπη της κοινωνίας για δεύτερη φορά συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 σταυρούς προτίμησης. Ήταν μία νίκη προσωπική που ουσιαστικά απέδειξε ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Αντιπεριφερειάρχης ποτέ δεν έπαψε να μάχεται για το καλό του τόπου και να ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του.

Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Υπηρέτησε στη Δ.Ο.Υ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως προϊστάμενος τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης.

Ήταν παντρεμένος με την Άννα Λομποτέση και έχει 2 παιδιά το Δημήτρη και την Κωνσταντίνα.

Επίσης είχε εκλεγεί αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εργαζομένων του Υπ. Οικονομικών με την ΠΑΣΚΕ. Διατέλεσε Αν. Αντιπρόεδρος στον ΟΔΑΖ. Μέλος χορωδιών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη.


Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων


«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πενθεί για την απώλεια του Περιφερειακού Συμβούλου Λευτέρη Νιοτόπουλου, τέως Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.

Ταλαιπωρημένος από τη βαριά αρρώστια απείχε από τα κοινά τους τελευταίους μήνες, αλλά πάντα ήταν παρών στην σκέψη και την ψυχή των συμπολιτών του σε όλα τα νησιά, ως αυθεντικός επτανήσιος και πιστός στις αρχές της αυτοδιοίκησης.

Η παιδεία και το ήθος του, η αγάπη του για τη Ζάκυνθο και τον πολιτισμό μας, η πίστη του στη συνεννόηση και στη συνεργασία τον καθιστούν στην συνείδησή μας φωτεινό παράδειγμα για εμάς και τις επόμενες γενιές. Αιωνία του η μνήμη!

Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια συναισθανόμενοι τον πόνο των μελών της, ευχόμενοι να έχουν δύναμη και κουράγιο.

*Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 12 μεσημβρινή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζακύνθου με δημόσια δαπάνη από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».