Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάντμπολ A1: Ανανέωσαν με τον Φαίακα, οι Τσαμουρίδης, Δούγιας, Χάλαρης

χαντμπολ
25 Μαΐου 2020 / 20:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο έγκαιρος και σωστός προγραμματισμός σε μια ομάδα είναι βάση για την επιτυχία και ο Φαίακας, που μετά την πρώτη του συμμετοχή στην Α1, φρόντισε να ξεκινήσει συζητήσεις με τους αθλητές του, για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν επιτυχημένα.

Η διοίκηση ξεκίνησε τις επαφές με τους παίκτες για να δημιουργήσει το ρόστερ της σεζόν 2020-21 και έδωσε τα χέρια με Δούγια, Τσαμουρίδη, Χάλαρη οι οποίοι θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν. Μάλιστα ο Τσαμουρίδης είχε σε αγώνα υποστεί ρήξη χιαστού, έμεινε έξω το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου, αλλά από τότε η διοίκηση του είχε πει ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και κράτησε το λόγο της. 
 
Η ανακοίνωση
 
«Καλή συνέχεια μαζί μας στο νησί Αλέξανδρε, Αντώνη, & Τάσο!!!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους αθλητές Δούγια Αλέξανδρο, Τσαμουρίδη Τάσο και Χάλαρη Αντώνη, οι οποίοι θα είναι μέλη του δυναμικού της αντρικής του ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021!!! Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθούν και οι δηλώσεις των παικτών».
Όμως υπήρξε και μια συνάντηση με τρεις κερκυραίους παίκτες, την Παρασκευή 22/5, με τους Ε. Κουλούρη, Δ. Δελλή, Αν. Κόντη, για να συζητηθεί η συνεργασία, χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία με κανέναν.  
Ο Ευγένιος Κουλούρης, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών του υποχρεώσεων, μπορεί να μην του επιτρέψουν να μην συνεχίσει, ο Αντώνης Κόντης, έχει διαφορά στο οικονομικό, ενώ ο Δημήτρης Δελλής μίλησε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, που προς το παρόν αποτελούν εμπόδιο για τον ίδιο. Στην περίπτωση που κάποιος οι κάποιοι από αυτούς δεν συνεχίσουν, σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει ανάλογος μεταγραφικός σχεδιασμός. 
Τις προσεχείς μέρες θα γίνουν επαφές και με τους άλλους αθλητές, έτσι ώστε να γνωρίζει η διοίκηση και ο προπονητής Νίκος Ριγανάς, πώς να κινηθούν στο μεταγραφικό κομμάτι.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια