Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου: «Κάποιες εργασίες είχαν να γίνουν πολλά χρόνια»

Καθαρισμός
18 Μαΐου 2020 / 15:21

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, τόσο για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο, όσο και για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας», επισημαίνει η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δελτίο Τύπου, με το οποίο ενημερώνει τους πολίτες για τις εργασίες καθαρισμού, απολύμανσης και ευπρεπισμού της πόλης, εξέδωσε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Δήμο έχει ως εξής:

Συνεχείς είναι οι εργασίες που πραγματοποιούν οι υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών και τμημάτων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για τον ευπρεπισμό, τον καθαρισμό και την απολύμανση της πόλης της Κέρκυρας αλλά και του συνόλου των δημοτικών περιοχών.



Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την συμβολή τους στις απολυμάνσεις και τους καθαρισμούς της πόλης της Κέρκυρας όλο το πρόσφατο χρονικό διάστημα, δέχθηκαν οι υπάλληλοι από την ίδια τη Δήμαρχο αργά το βράδυ όπου η κ. Μερόπη Υδραίου μετέβη επιτόπου την ώρα που έπλεναν πεζοδρόμια και δρόμους στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα ανάλογες εργασίες σε όλα τα παρτέρια, τις πλατείες αλλά και τον Κήπο του Λαού πραγματοποιούν υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου.



Όπως επισημαίνει και η Δήμαρχος σε δήλωσή της:

«Η εικόνα μιλά από μόνη της. Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμών και ευπρεπισμού έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εργασίες που είχαν πολλά χρόνια να πραγματοποιηθούν και φέρνω ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το βάψιμο σε όλα τα παγκάκια του Δήμου μας. Αυτονόητο μεν, αλλά κάτι το οποίο είχε να συμβεί εξ όσων γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, τόσο για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο όσο και για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών  μας».