Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στάση αναμονής από τον Νεράντζη για τον ανάδοχο της μεταφοράς

Νεράντζης Σπύρος
15 Μαΐου 2020 / 09:32

Την ενημέρωση από την Υδραίου, την οποία έχει ζητήσει η παράταξη «Κέρκυρα Ψηλά» για το θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη, περιμένει ο επικεφαλής της, πριν τοποθετηθεί για τις εξελίξεις με τον διαγωνισμό

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζεται μεν ο προβληματισμός για τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση της μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη, ταυτόχρονα, όμως, τονίζεται και η διάθεση αναμονής, εξέδωσε η παράταξη «Κέρκυρα Ψηλά».

Η παράταξη με επικεφαλής τον Σπύρο Νεράντζη υπογραμμίζει στην εν λόγω ανακοίνωσή της πως έχει αιτηθεί ενημέρωση από την πρόεδρο του Φο.Δ.Σ.Α. και Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου και για τον λόγο αυτό θα τηρήσει στάση αναμονής, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, μέχρι και την προσεχή Τρίτη 19 Μαΐου, πριν προβεί σε δημόσιες τοποθετήσεις για το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης του Σπύρου Νεράντζη, «Κέρκυρα Ψηλά», αναφέρει:

«Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα παρακολουθούμε όλοι μας την εξέλιξη της πορείας της μεταφοράς των απορριμμάτων και την λειτουργία του ΦΟΣΔΑ γενικότερα.

Ο προβληματισμός είναι κοινός για όλους μας.

Η παράταξη μας, μη έχοντας και την επίσημη ενημέρωση του ΦΟΣΔΑ, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί  και θα το πράξει έως την Τρίτη 19/05/2020 μετά από την ενημέρωση που έχει ζητήσει από την πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ και Δήμαρχο του Δήμου Κ.Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Κα Μερόπη Υδραίου».