Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψάχνουν τον 47χρονο - ενημερώνεται το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ

βιασμός
09 Μαΐου 2020 / 21:31

Το έντονο βρετανικό ενδιαφέρον προκαλεί μεγαλύτερη πίεση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης στη Λευκίμμη. Η γυναίκα που κατήγγειλε το βιασμό της φέρει κακώσεις στο σώμα της.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κλιμακίου της Ασφάλειας για τον εντοπισμό  του 47χρονου ύστερα από την κατάθεση γυναίκας που διαμένει στην περιοχή της Λευκίμμης ότι τη βίασε. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η γυναίκα φέρει διαπιστωμένες κακώσεις. Η σύλληψη του 47χρονου θα διευκολύνει την αστυνομική έρευνα για το τι ακριβώς έγινε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι και ο 47χρονος συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Την Παρασκευή η γυναίκα δεν ήταν σπίτι και ο σύντροφός της δήλωσε στην Αστυνομία την εξαφάνισή της. Το πρωί του Σαββάτου η γυναίκα εντοπίστηκε από περιπολικό και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 47χρονο. 
Η υπόθεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ λόγω του ποινικού παρελθόντος του 47χρονου. Ενημερώνεται για την εξέλιξη της επιχείρησης και της έρευνας και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προφανώς λόγω του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.