Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Υπάρχει κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα

Νίκος Χαρδαλιάς
07 Μαΐου 2020 / 18:40

ΑΘΗΝΑ. Αυστηρές συστάσεις προς όλους όσοι παραβιάζουν τα μέτρα περιορισμού διάδοσης της πανδημίας απηύθυνε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Δεν είναι αντίσταση ούτε μαγκιά», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού, με αφορμή αυτή τη φορά τον συνωστισμό πολιτών σε πλατείες περιοχών, όπως έγινε και στην Αγία Παρασκευή.

«Το ότι δεν ζήσαμε εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών οφείλεται στο ότι κινηθήκαμε συντεταγμένα. Οσοι επιλέγουν να αγνοούν την πραγματικότητα θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή, τη ζωή των φίλων τους, της οικογένειάς τους, δεν είναι αντίσταση, ούτε μαγκιά, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αγία Παρασκευή είχαν οργανωθεί υπαίθρια πάρτι, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αποφασίσει να κλείσει την πλατεία του Αγίου Ιωάννου για τα βράδια. Βέβαια, αυτό θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία ενώ εκεί βρίσκονταν και τα ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί αργά το βράδυ απομακρύνθηκαν και κάποιοι έκατσαν στην πλατεία και ήπιαν διάφορα ποτά. Πάντως, ο δήμαρχος της περιοχής καταγγέλλει τα φαινόμενα και ζητεί από την Πολιτεία παρέμβαση.