Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασφαλτοστρώθηκε η (πολύπαθη) οδός Αιματολόγου Ηλία Πολίτη

Οδικό Δίκτυο
06 Μαΐου 2020 / 16:47

Στο πλαίσιο των προσωρινών διορθωτικών παρεμβάσεων από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Επί ποδός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης ή βελτίωσης του οδικού δικτύου της πόλης της Κέρκυρας, αλλά και σε περιαστικές περιοχές, όπου τα προβλήματα με την ποιότητα του οδοστρώματος είναι -στην πλειονότητα των περιπτώσεων- πολλά και σοβαρά.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Νίκο Καλόγερο, πρόκειται για μια σειρά από προσωρινές διορθωτικές παρεμβάσεις και όχι για έργα ολοκληρωτικής επίλυσης των εκάστοτε προβλημάτων, κάτι που θα γίνει εν ευθέτω χρόνω.



Στο πλαίσιο αυτό, των προσπαθειών βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, έγινε σήμερα (6/5) ασφαλτόστρωση στην οδό αιματολόγου Ηλία Πολίτη, ενός δρόμου, ο οποίος αντιμετώπιζε εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα από τις φθορές στο οδόστρωμά του.