Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Αλεξάκη με τον Ενιαίο Επαγγελματικό Εμπορικό Τουριστικό Φορέα

Αλέξανδρος Αλεξάκης
05 Μαΐου 2020 / 15:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Αλεξάκη Αλέξανδρο συναντήθηκε ο Ενιαίος Επαγγελματικός- Εμπορικός- Τουριστικός Φορέας.

Η συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 4/5/2020 στο πλαίσιο των συνεχόμενων επαφών με τους θεσμικούς φορείς και  της προσπάθειας για μέτρα στήριξης των εποχικών- τουριστικών επιχειρήσεων.
Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιαννούλης Παντελής, ο γραμματέας Βαρότσης Μάριος και ο εκπρόσωπος τύπου Δημουλής Στέφανος. Από τη μεριά του συλλόγου τέθηκαν οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί καθώς και τα μέτρα στήριξης που θα πρέπει να πάρει η πολιτεία για ολόκληρο τον εποχιακό- τουριστικό κόσμο.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα τόσο για τις εποχικές- τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και για τους εργαζόμενους στον εποχικό- τουριστικό κλάδο. Επίσης ζητήσαμε από τον Αντιπεριφερειάρχη την ενημέρωση της περιφέρειας, καθώς επίσης τα αιτήματα του κλάδου μας να περιληφθούν στα μέτρα στήριξης της περιφέρειας.

Επίσης εκφράστηκε και η επιθυμία να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου. Ο Αντιπεριφερειάρχης μας διαβεβαίωσε ότι θα μεταφερθούν τα αιτήματα μας στην περιφέρεια καθώς και στα αρμόδια υπουργεία. Και από τις δυο πλευρές συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνή επικοινωνία για τις μελλοντικές κινήσεις.