Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη Γκίκα και επαγγελματικών φορέων

Τουρισμός
05 Μαΐου 2020 / 15:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο των συνεχόμενων επαφών με τους θεσμικούς φορείς και της προσπάθειας του Ενιαίου Επαγγελματικού- Εμπορικού- Τουριστικού Φορέα για μέτρα στήριξης των εποχικών- τουριστικών επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο των συνεχόμενων επαφών με τους θεσμικούς φορείς και  της προσπάθειας του Ενιαίου Επαγγελματικού- Εμπορικού- Τουριστικού Φορέα για μέτρα στήριξης των εποχικών- τουριστικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/5/2020 και ώρα 12:00. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιαννούλης Παντελής ο εκπρόσωπος τύπου Δημουλής Στέφανος, ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μητσιάλης Χρήστος και ο αναπληρωτής γραμματέας της ΙΟΕΕ και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Διαβάτης Κώστας. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και σε σωστή κατεύθυνση.

Παρατέθηκαν στον Βουλευτή τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Covid- 19 στην τοπική οικονομία και συγκεκριμένα στον τουρισμό και στον εποχιακό κλάδο όπου οι κραδασμοί θα είναι εξίσου μεγάλοι τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους.

Σε ανακοίνωση του Ενιαίου Επαγγελματικού Εμπορικού Τουριστικού Φορέα που υπογράφει ο πρόεδρος Παντελής Γιαννούλης και ο Γραμματέας Μάριος Βαρότσης σημειώνεται: «Από την πλευρά του ο Βουλευτής μας ενημέρωσε για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης έως τώρα, καθώς επίσης ότι από 15 Μαΐου θα υπάρξουν και νέα μέτρα. Ευελπιστούμε τα αιτήματα μας καθώς δεσμεύτηκε ο κ. Γκίκας ότι θα τα μεταφέρει, να βρουν ανταπόκριση στο αρμόδιο υπουργείο».