Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φώναξαν: «Απόσυρέ το!» στον Χατζηδάκη από το Πεντοφάναρο (photos - video)

Διαμαρτυρία
04 Μαΐου 2020 / 19:44

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κέρκυρα (Πεντοφάναρο) από περιβαλλοντικές οργανώσεις ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ενέργειας & Περιβάλλοντος

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαΐου στο Πεντοφάναρο από οικολογικές οργανώσεις, ενάντια στο νομοσχέδιο για το Περιβάλλον, το οποίο έχει φέρει προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το Υπουργείο Ενέργειας & Περιβάλλοντος.



Οι οργανώσεις, οι οποίες πήραν μέρος στη σημερινή διαμαρτυρία είναι οι παρακάτω:

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας, Συνεταιρισμός Παραγωγών-Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων-Οικοζωή και Fossil Free Corfu-Πρωτοβουλία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων.



Τηρώντας τη σύσταση για την αναγκαία τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, οι οργανώσεις απαίτησαν (με το σύνθημα «Απόσυρέ το!») την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου από τον Υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη.

«Ζητάμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, που έρχεται προς ψήφιση μέσα σε συνθήκες καραντίνας χωρίς ουσιαστική διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και σε ολιγάριθμη λόγω συνθηκών συνεδρίαση της Βουλής, είναι η θέση των μελών των περιβαλλοντικών οργανώσεων, που διαμαρτυρήθηκαν σήμερα στην Κέρκυρα.