Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιδιορθώσεις σε φθορές του οδικού δικτύου της Κέρκυρας (photos)

Καλόγερος Νίκος
30 Απριλίου 2020 / 17:03

Παρεμβάσεις της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων σε σημεία του οδικού δικτύου της Κέρκυρας, όπου υπάρχουν φθορές

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σε σειρά παρεμβάσεων στην πόλη της Κέρκυρας προχώρησε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Καλόγερος.



Πρόκειται για «θεραπεία» (όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο αντιδήμρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook) του αγωγού ύδρευσης επί της όδού Λίνου Κογεβίνα, πριν την τελική στρώση ασφάλτου.



Μια έκτακτη και δύσκολη παρέμβαση, σε συνεργασία πάντα με την ΔΕΥΑΚ, όπως επισημαίνει στην ενημέρωσή του ο Νίκος Καλόγερος.



Εκτός αυτού η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών προχώρησε και σε μια σειρά προσωρινών επιδιορθώσεων σε φθορές που έχει υποστεί, σε διάφορα σημεία της πόλης της Κέρκυρας (οδός Μεγαλομάτας, τέρμα οδού Στ. Δεσύλλα, Σαρόκο, Μεθοδίου, Ταχυδρομείο), το οδόστρωμα.



Όπως αναφέρει ο Νίκος Καλόγερος «...τα προβλήματα δυστυχώς στο οδικό δίκτυο είναι μεγάλα και χρόνια», με τον αντιδήμαρχο να εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας για την συνεργασία ως προς τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.