Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Χονδρογιάννης προπονητής στον Α.Ο. Κέρκυρα

Α.Ο. Κέρκυρα
29 Απριλίου 2020 / 13:00

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας και δόξα του παρελθόντος της ομάδας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ, που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στη Β΄ ΕΠΣΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μπορεί να είναι όλα στον αέρα στο ποδόσφαιρο σε ότι έχει σχέση με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και να περιμένουμε όλοι τον κ. Αυγενάκη να ανακοινώσει για το τι μέλλει γενέσθαι στον αθλητισμό για το 2020, αλλά υπάρχει και ο ΑΟ Κέρκυρα που προετοιμάζεται.

Μετά την λήξη της δικαστικής μάχης και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, προχωρά στη υλοποίηση του στόχου ώστε τη νέα σεζόν να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Με ανακοίνωση της διοίκησης, το βράδυ της Τρίτης 28/4/2020 ενημερώνει ότι τη νέα σεζόν προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Χονδρογιάννης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου και παλιά δόξα της ομάδας, αλλά και για αρκετά χρόνια προπονητής στην Κ19 της ομάδας.

Η πείρα του, αλλά και οι γνώσεις του και στο τοπικό ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικά ώστε να στελεχωθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν άλλο στόχο παρά τον τίτλο. Η συσπείρωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που «θα τρέξουν» την ομάδα και η επιλογή του Γιάννη Χονδρογιάννη θα κινητοποιήσει τον κόσμο της ομάδας που περιμένει 7 χρόνια να την δει και πάλι αγωνιζόμενη.  

Η ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα:

«Το Δ.Σ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή Γιάννη Χονδρογιάννη.Ο Γιάννης Χονδρογιάννης σημερινός Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ΚΕΡΚΥΡΑΣ με μακρά και επιτυχημένη θητεία στον πάγκο πολλών εντός και εκτός Κέρκυρας ομάδων.

Επίσης διατέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής με σπουδαία και αξιοσημείωτη παρουσία και πολλές φορές φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ομάδας μας γράφοντας και ο ίδιος πολλές από τις Χρυσές Σελίδες αυτής.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δεσμευόμαστε της αμέριστης στήριξης μας. Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Α. Ο ΚΕΡΚΥΡΑ να στηρίξει τον Γιάννη Χονδρογιάννη».