Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Doctornext2me: Εφαρμογή ιατρικών συμβουλών με τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας

Ιατρικές συμβουλές
24 Απριλίου 2020 / 10:58

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την εξυπηρέτηση των πολιτών η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσφέρει την πρόσβαση στην πλατφόρμα ιατρικών συμβουλών doctornext2me με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, ενώ επίκειται η συνεργασία και άλλων Ιατρικών Συλλόγων.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παροτρύνει τους πολίτες να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στα κινητά τους, εντελώς δωρεάν χωρίς κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις.

Τo DoctorNext2Me είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που συνδέει πολίτες και φορείς υγείας παγκοσμίως, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εν όψει της επείγουσας κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση και εύκολη επικοινωνία και λήψη απαντήσεων ή οδηγιών από γιατρό.

Ο πολίτης με μία απλή βιντεοκλήση επικοινωνεί με ιδιώτες ή δημόσιους γιατρούς, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται ο καθένας, 24/7 ΜΟΝΟ με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Συνεχίζουμε να καλούμε τους συμπολίτες μας να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα
μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή διασποράς του COVID -19 , ενώ σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης (π.χ. πυρετό, βήχα,
πονόλαιμο, δυσκολία στην αναπνοή) να επικοινωνήσει άμεσα με τον ιατρό του ή τον
ΕΟΔΥ (τηλ:1135, 210 5212 054), για να λάβει οδηγίες», επισημαίνει η Περιφερειάρχης
Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.