Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πότε ξεκινούν οι κρουαζιέρες

κρουαζιέρα
23 Απριλίου 2020 / 19:48
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Μετά τα μέσα Ιουνίου και αν, προβλέπεται να ξεκινήσει η σεζόν για τις κρουαζιέρες. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από τις σποραδικές ανακοινώσεις των εταιρειών, που ανακοινώνουν δειλά, δειλά τις προθέσεις τους.

Έτσι το ραντεβού που είχαν δώσει για τα μέσα Μαΐου, πάει τουλάχιστον ένα μήνα μετά. Ενώ κάποιες εταιρείες δίνουν ανοικτή πίστωση για χρονικό διάστημα ακόμα και δυο χρόνων ώστε να άρουν έτσι τις επιφυλάξεις των αγοραστών για το πότε πραγματικά θα ανοίξει η σεζόν και θα επιτραπούν τα ταξίδια.

Από 13 Ιουνίου
 
Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε την παράταση της παύσης της υπηρεσίας έως τα μέσα Ιουνίου. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ανακοινώσεις δυο ταξιδιών, που προβλέπεται προσέγγιση και στην Κέρκυρα.
Celebrity Edge. Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2020. Home port: Civitavecchia. Διάρκεια: 11 νύχτες. Δρομολόγιο: Κότορ, Τεργέστη, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Κέρκυρα, Μεσίνα και Νάπολη.
Celebrity Infinity. Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2020. Home port: Βενετία προς Civitavecchia. Διάρκεια: 8 νύχτες. Δρομολόγιο: Ριέκα, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Κέρκυρα, Μεσσίνα και Νάπολη.

Voucher διετίας
 
Η P&O Cruises ανακοίνωσε ότι παρατείνει τη διακοπή της λειτουργίας της έως και τις 31 Ιουλίου 2020 ως αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου αντίκτυπου του COVID-19.
Όλοι οι επιβάτες με κράτηση έως και 31 Ιουλίου φέτος θα λάβουν αυτόματα 125% Future Cruise Credit (FCC). Τα FCC μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε ταξίδι έως το τέλος Μαρτίου 2022 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) με κρατήσεις που πρέπει να γίνουν πριν από το τέλος Δεκεμβρίου 2021.
Η Olsen Cruise Lines επιβεβαίωσε ότι θα παρατείνει κι αυτή την παύση της στα ταξίδια μετά τον Μάιο του 2020.
Η Olsen Cruise Lines θα αξιολογήσει όλες τις επερχόμενες κρουαζιέρες από τις 23 Μαΐου με τη σειρά. Οι πρώτες πέντε κρουαζιέρες με το ευρωπαϊκό κρουαζιερόπλοιο ποταμού, το Brabant, έχουν επίσης ακυρωθεί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.