Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παξοί: Ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων με «πακέτα αγάπης»

Παξοί
17 Απριλίου 2020 / 18:52

Προσφορά προς εκείνους που έχουν ανάγκη από τον Δήμο Παξών, ο οποίος αξιοποίησε την οικονομική ενίσχυση της ΠΕΔ-ΙΝ ενόψει του Πάσχα

ΠΑΞΟΙ.  Στην ενίσχυση με πακέτα αγάπης των οικονομικά ασθενέστερων κατοίκων του νησιού, προχώρησε ο Δήμος Παξών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο από τον Δήμο Παξών:

«Ο Δήμος Παξών αξιοποιώντας την οικονομική ενίσχυση της ΠΕΔ-ΙΝ, που προσέφερε τις Άγιες μέρες του Πάσχα στους Δήμους των Ιόνιων Νησιών, αποφάσισε να ενισχύσει με πασχαλινά πακέτα αγάπης τους οικονομικά ασθενέστερους του Δήμου, οι οποίοι αυξήθηκαν την δυσμενή αυτή περίοδο που διανύουμε, δεδομένου του πλήγματος που έχουν υποστεί οι κάτοικοι εξαιτίας του ανύπαρκτου έως τώρα τουρισμού αλλά και της αναστολής λειτουργίας δεκάδων επιχειρήσεων.

Ως εκ τούτου, η πρωτοβουλία της ΠΕΔΙ-ΙΝ ήταν «δώρο» και για το δήμο Παξών, όπου προχώρησε στην καταγραφή των ανθρώπων του νησιού που έχουν πραγματική ανάγκη αυτήν την περίοδο και προσέφερε τρόφιμα και υγειονομικό υλικό.

Την διαχείριση, το συντονισμό και την διανομή ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παξών καθώς και το Βοήθεια στο Σπίτι που πάντα είναι δίπλα στους κατοίκους των Παξών που το έχουν ανάγκη. Η κοινωνική αυτή προσφορά του Δήμου Παξών μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης είναι έμπρακτη και αναγκαία ιδίως αυτήν εδώ την δύσκολη περίοδο στην οποία δοκιμάζονται όλοι.

Ως Δήμος Παξών ευχαριστούμε την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων για την πρωτοβουλία της να μας δώσει την δυνατότητα να συμπαρασταθούμε και υλικά στους συμπολίτες μας προμηθεύοντάς τους με τρόφιμα και υγειονομικό υλικό προστασίας καθώς και την διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τους ανθρώπους που εργάζονται στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για την ενεργή προσφορά τους.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία, ευημερία και το επόμενο Πάσχα να μας βρει όλους μαζί ξανά δυνατούς, ώστε να μπορέσουμε να γιορτάζουμε τις Άγιες μέρες του Πάσχα όπως κάθε άλλη φορά.

Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο!»