Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας

Ιερά Μητρόπολη
16 Απριλίου 2020 / 14:48

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εν όψει του Πάσχα διένειμαν σε 300 οικογένειες της Κέρκυρας τα τέσσερα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητρόπολης στο νησί

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης έγινε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 15 Απριλίου, από τα τέσσερα κοινωνικά παντοπωλεία της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων, εν όψει του Πάσχα.

Όπως ενημέρωσε με σχετικό δελτίο Τύπου η Ι.Μ., «300 οικογένειες στο νησί της Κέρκυρας θα κάνουν Πάσχα με την συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως και κρέας, γάλα και τυρί στα τέσσερα κοινωνικά παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας, στην πόλη, στα Κανάλια, στο Σιδάρι και στην Λευκίμμη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, ευχαρίστησε όσους φορείς, μεταξύ των οποίων και οι ομογενείς από τις ΗΠΑ, αλλά και η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή, ώστε ακόμη και κλεισμένοι στα σπίτια τους οι άνθρωποι να μη μείνουν χωρίς την δυνατότητα της υλικής χαράς».