Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η νέα προσωρινή διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα στο ποδόσφαιρο

αο κέρκυρα
13 Απριλίου 2020 / 13:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης, είναι γεγονός.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης, είναι γεγονός. Ο ΑΟ Κέρκυρα που μετά την «συγχώνευση» με τον ΑΟ Κασσιόπη σταμάτησε να λειτουργεί και σαν ερασιτέχνης, θα εμφανιστεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενος στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Λόγω της σημερινής κατάστασης με τον κορονοϊό δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν να μέλη που διόρισε το πρωτοδικείο για να συνέλθουν σε σώμα, έγινε όμως αυτό τηλεφωνικά και αφού τα μέλη ενημερώθηκαν για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.  
Έτσι λοιπόν έχουμε το σχήμα της προσωρινής διοίκησης, με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Κολυτά και α΄ αντιπρόεδρο τον κ. Μ. Γιαννούλη, ενώ β΄ αντιπρόεδρος είναι ο κ. Αντώνης Ζώτος, ο κ. Δ. Μπόρτς γραμματέας και ο κ. Ι. Κατέρης ταμίας. Ειδικός γραμματέας ο Γ. Σκλαβενίτης και γεν. αρχηγός ο Ε. Μηλιώτης, έφορος ο κ. Γ. Κάνταρος, ενώ μέλη θα είναι οι κ.κ. Ν. Σπάτουλας, Θ. Κεϊκίδης, Γ. Κοσκέρης.
Ενόψει των εορτών του Πάσχα υπάρχουν και ευχές από το νέο Δ.Σ. που αναφέρει:
Σας ευχόμαστε ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!