Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σταθερά βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας των Κερκυραίων στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι.

ΠΑ.Γ.Ν.Ι.
12 Απριλίου 2020 / 11:42

Σύμφωνα με τη σημερινή (Κυριακή 12 Απριλίου) επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια Ηπείρου, σταθερή και βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας τόσο του 62χρονου, όσο και της 68χρονης (συζύγου Β. Στασινού) που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων - Αρνητικά τα τεστ που στάλθηκαν από το Γ.Ν.Κ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ.  Με την κατάσταση της υγείας του να εμφανίζει για μια ακόμα ημέρα σταθερή βελτίωση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοοσκομείο των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στη Μονάδα Λοιμωδών ο 62χρονος Κερκυραίος, πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί των Φαιάκων.

Αντίστοιχα, σε σταθερή κατάσταση είναι η υγεία και της 68χρονης συζύγου του θανόντος Βαγγέλη Στασινού, η οποία επίσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Λοιμωδών του ΠΑ.Γ.Ν.Ι. ούσα το τρίτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού από την Κέρκυρα.

Αυτή είναι η σημερινή (Κυριακή 12 Απριλίου) ενημέρωση από την Περιφέρεια Ηπείρου για την κατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων.

Σε ότι αφορά τα δείγματα, τα οποία εστάλησαν για εξέταση από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνολκά ήταν 30.

Εξ αυτών τα 4 αφορούσαν το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και τα υπόλοιπα 26 τα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Μόνο ένα βρέθηκε θετικό και αφορούσε 30χρονο άνδρα από τα Ιωάννινα, ο οποίος εισήχθη στο Μονάδα Λοιμωδών του ΠΑ.Γ.Ν.Ι.