Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

On line ψυχαγωγία από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας

ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας
11 Απριλίου 2020 / 17:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον μαγικό κόσμο του θεατρου και της λογοτεχνίας, εξ αποστάσεως λόγω των συνθηκών, προσκαλεί το κοινό το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

Για την περίοδο που «μένουμε σπίτι», επισημαίνει η καλλιτεχνική διευθύντρια Βαρβάρα Δούκα, είναι διαθέσιμες μαγνητοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ κάθε μέρα ένας ποιητής διαβάζει το ποίημα της ημέρας μέσω της σελίδας του ΔΗΠΕΘΕΚ στο Fb.

Όσο βρίσκεστε σπίτι σας, το ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σας προσφέρει μια on line ψυχαγωγία, για μεγάλους και μικρούς, και εύχεται να συναντηθούμε γρήγορα στην αληθινή σκηνή του Θεάτρου.



Οι φίλοι και οι θεατές του ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, μπορούν να απολαύσουν την παράσταση  «Caesium -133- Ένα δοκίμιο για το Χρόνο» απευθείας από το VIMEO link : https://vimeo.com/401606402

Oι μικροί μας φίλοι, μπορούν να κατεβάσουν από το site του ΔΗΠΕΘΕΚ, http://dipethek.gr/, το εκπαιδευτικό pdf από την παράσταση μας ‘ΣΤΑΧΤΑΡΕΣ’ , και να μάθουν μέσα από τα παιχνίδια και το πληροφοριακό υλικό, πολλά πράγματα για τη ζωή των υπέροχων αυτών πουλιών, που αποτελούν το ηχοτοπίο της Κέρκυρας.

Όλοι οι φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν το βίντεο της έκθεσης σχετικά με τις Σταχτάρες, στο link του youtube: https://youtu.be/366YoVFe4V8 και να θαυμάσουν αυτά τα υπέροχα πουλιά.

Στον ιστότοπο http://dipethek.gr/ και στην θεματική  ΠΟΛΗ-ΣΚΗΝΗ, θα βρείτε το εκτεταμένο trailer(15') από τις περσινές μας εκδηλώσεις.
Τέλος, κάθε μέρα, στη σελίδα μας στο fb: https://www.facebook.com/dipethek/ ένας Κερκυραίος ποιητής, μας περιμένει να διαβάσουμε το ποίημα της ημέρας, και να γνωρίσουμε τον ανεξάντλητο πλούτο στη λογοτεχνία του τόπου μας.
«Αγαπητοί φίλοι, καλή Μεγάλη Εβδομάδα, και σας ευχόμαστε Αληθινή και ουσιαστική Ανάσταση με Υγεία σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους, και σύντομα η πραγματικότητα μας να επανέλθει σε δημιουργικούς ρυθμούς.

H Καλλιτεχνική Διευθύντρια,
Βαρβάρα Δούκα»